Сьогодні в Одесі затримали чоловіка, який на Новий рік зарубав сокирою чоловіка і жінку

Місцезнаходження зловмисника було встановлено та він був затриманий

Як передає Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Одеській області, сьогодні в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який у новорічну ніч у селі Прилиманське Овідіопольського району вбив чоловіка та жінку.

Всю ніч у селищі тривали першочергові слідчо-оперативні заходи. На місці злочину було розгорнуто оперативний штаб поліції. За лічені години поліцейські встановили особи загиблих та протягом ще кількох годин й особу їх вбивці. Ним виявився раніше неодноразово засуджений 42-річний громадянин сусідньої держави.

Поліцейським залишилося лише встановити у багатолюдному місті місцезнаходження досвідченого рецидивіста. Для його затримання були залучені всі сили і засоби одеського гарнізону поліції. Серед населення було поширено фото та відеозаписи з зображенням підозрюваного.

Результатом триденної кропіткої праці працівників Управління карного розшуку ГУНП та оперативників Овідіопольського відділу поліції місцезнаходження зловмисника було встановлено та він був затриманий. В ході допиту підозрюваний повідомив, що злочин вчинив на ґрунті ревнощів під час спільного вживання алкоголю. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в новорічну ніч на Одещині зарубали сокирою двох місцевих жителів.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme