Наприкінці року окуповану Луганщину захлиснула епідемія грипу

Рівень захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) та грип на тимчасово непідконтрольною території Луганської області перевищив епідеміологічний поріг

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на сайт підконтрольний "ЛНР".

"За інформацією СЕС, рівень захворюваності на ГРВІ та грип в республіці на 52 тижні (22-29 грудня) перевищив епідемічний поріг на 30,3%: при рівні епідпорогу 45,8 на 10 000 населення захворюваність склала 59,7", - йдеться в повідомленні.

Найвищий рівень захворюваності відзначають в Антрациті, Алчевську, Краснодоні, Ровеньках, Свердловську, Первомайську, Стаханові, Лутугинському районі. Зростання захворюваності відбулося в усіх вікових групах.

"Всього за 52 тиждень на ГРВІ захворіло 8979 осіб, що вище рівня захворюваності 51-го тижня на 11,2%. Встановлено діагноз "грип" клінічно у 51 хворого. Шпиталізовано в лікувальні установи з діагнозом ГРВІ 636 чоловік", - йдеться в повідомленні.

У Ровеньках, Алчевську, Антрациті, Брянці, Кіровську, Первомайську, Стаханові, Перевальському районі нійбільша кількість захворілих серед школярів.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme