На Миколаївщині водій збив жінку та втік: Постраждала у важкому стані

На сьогодні постраждала перебуває у лікарні, родичі та правоохоронці звертаються по допомогу до свідків ДТП

На Миколаївщині водій збив жінку та втік…

У понеділок, 2 січня, сталася ДТП, у якій водій збив жінку та поїхав, не надавши допомогу. Наразі постраждала перебуває у лікарні швидкої медичної допомоги. Про це Depo.Миколаїв повідомила її матір.

Світлана Мамонтова їхала зі Старої Богданівки до с. Шурине. За словами матері постраждалої, це було між 18:00 та 20:00 2 січня. Жінка зупиняла попутну машину, яка її збила. Авто не зупинилося та поїхало у бік Очакова. 

"Швидку" постраждалій викликали перехожі. Наразі жінка у тяжкому стані та їй потрібні кошти на операцію та реабілатацію. У неї троє дітей: старший син в АТО, донька працює вчителькою, а меншому 12 років.

У поліції Depo.Миколаїв підтвердили, що інформація про ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Потерпілу жінку опитують, оскільки до цього вона була у реанімації та не могла давати свідчення.

Правоохоронці призначили експертизи та з'ясовують, де саме сталася ДТП та її обставини. За повідомленням поліції у цей самий період, як і розповіли родичі жінки, надійшло повідомлення про постраждалу в аварії, яку знайшли біля лікарні: "2 січня о 18:30 до Центрального відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля воріт лікарні, яка розташована по вул. Поштовій, 118, в м. Миколаєві, на землі лежить жінка. Свідки заявили, що потерпілу начебто збив невстановлений автомобіль, який залишив місце події", - йдеться в повідомленні.

Поки матір постраждалої просить по фінансову допомогу, оскільки в день витрачається по 2 тис. грн на лікування в день. А також правоохоронці звертаються до свідків, які можуть надати інформацію про ДТП. Інформацію про аварію можна повідомити до Центрального ВП ГУНП за адресою: м. Миколаїв, вул.Декабристів, 8, або за телефонами (0512)53-12-71,49-87-00,49-87-01.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme