На Львівщині студент покурив марихуану і впав в кому

Неповнолітній отруївся марихуаною

Працівники Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило важкі наслідки.

У Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення однієї з місцевих лікарень про доставленого неповнолітнього пацієнта, у якого діагностували "холодову травму, судомний синдром та мозкову кому". Під час експертизи медики встановили, що хлопець отруївся марихуаною.

Як встановили поліцейські, пацієнт – 15-річний місцевий мешканець, студент одного з Дрогобицьких навчальних закладів. Хлопця у безпорадному стані виявили перехожі на одній з вулиць міста та зателефонували його батькам, котрі й викликали медиків.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme