Фірма колишнього депутата міськради Одеси возить трупи бойовиків на Росію

Одеський похоронний дім "Анубіс" возить мертвих сепаратистів в Росію на неконтрольованої території "ДНР"

Фірма колишнього депутата міськради Одес…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Odessa.net", місія ОБСЄ помітила на непідконтрольних Україні КПП з Росією машину з написом "вантаж 200" і кілька "швидких".

На автомобілі значилася назва "Анубіс". Як відомо, це одеська компанія. На сайті вказано, що компанія надає послуги репатріації в тому числі - "вантажу 200".
21 листопада в 16 годин на пункті Донецьк мікроавтобус з українськими номерами перетнув кордон з РФ в Україну. Водій був у камуфляжі. На мікроавтобусі був знак "Вантаж 200", а також написи "Анубіс".

22 грудня в 7-20 ранку ОБСЄ побачила в пункті Донецьк мікроавтобус з українськими номерами і написом "Похорон", який перетнув кордон з України в РФ.

Довідка: Довгий час КП "Спеціалізоване підприємство комунально-побутового обслуговування" (підприємство, яке обслуговує всі міські кладовища Одеси) очолював екс-депутат Одеської міської ради Микола Пеструєв. Його син Дмитро є директором похоронного бюро "Анубіс". Незважаючи на те, що на одеському ринку працює близько 20 компаній, які займаються наданням ритуальних послуг, за словами підприємців, близько 80% ринку належить родині Пеструєвих.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme