Депутатам Львівської облради забракло 200 тисяч на авторучки та антивіруси

із обласного бюджету депутати виділили 80 тис грн на придбання матеріалів, обладнання та інвентарю

Депутатам Львівської облради забракло 20…

Львівські депутати внесли зміни у план закупівлі на 2016 рік та дозамовили ще декілька товарів та послуг.Про це йдеться у додатку до річного плану закупівель Львівської обласної ради на 2016 рік, пише Depo.Львів з посиланням на Варіанти.

Зокрема, із обласного бюджету депутати виділили 80 тис грн на придбання матеріалів, обладнання та інвентарю. У цю категорію входять блокноти, папки, авторучки, олівці, ножиці, клей, ліки, програмне забезпечення, конверти тощо.

Оплата послуг, окрім комунальних, обійдеться у 88 тис грн: ремонт комп'ютерів обійдеться у 15 тис грн, вивезення сміття – у 5 тис грн. Сюди також входять послуги нотаріуса, послуги з мобільного зв'язку.

Окрім цього облрада також дозамовила картриджі з тонером за 5 тис грн, друкарську фарбу – 5 тис грн, пакети програмного забезпечення для захисту від вірусів – 20 тис грн, авторубки – 20 тис грн, надання телефонних послуг – 20 тис грн.

Нагадаємо, у квітні львівські депутати затвердили план закупівлі на 2016 рік: сума видатків коливалася у межах 2,5 млн грн.

А вже у червні депутати дозамовили соцдослідження та інформаційно-консультаційні послуги.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme