Апеляційний суд визначив, де судитимуть кримських зрадників-депутатів

Апеляційний суд Києва визначив територіальну підсудність кримінальних проваджень щодо екс-депутатів Верховної Ради АР Крим

Про це повідомили в Апеляційному суді Києва, передає Depo.ua

Зокрема, клопотання прокуратури АР Крим про визначення підсудності за обвинуваченням Ремзі Ільясова у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК задоволено та направлено до Солом’янського райсуду м.Києва для розгляду по суті.

Клопотання прокуратури щодо обвинувачення Володимира Кличнікова за ч. 1 ст. 111 КК направлено для розгляду до Дніпровського райсуду м.Києва.

3 січня Апеляційний суд визначив підсудність у провадженнях щодо Анатолія Заїченка, Єфима Фікса, Сергія Шувайникова, Едіпа Гафарова, Віталія Нахлупіна, Світлани Савченко, Сергія Цекова, Григорія Іоффе та Костянтина Бахарєва.

Обвинувальні акти у провадженнях за обвинуваченням Заїченка, Фікса, Шувайникова, Гафарова, Цекова та Іоффе було направлено до Деснянського райсуду м.Києва, Бахарєва - до Подільського райсуду Києва.

Визначення підсудності у провадженнях щодо Нахлупіна та Савченко перенесено на 10 січня 2017 року у зв’язку з відсутністю захисника.

Нагадаємо, що Росія анексувала Крим у березні 2014 після референдуму "під дулами автоматів", коли російські військові зайняли всі стратегічні об’єктив в Криму.  Верховна Рада АР Крим тоді підтримала окупантів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme