Житомирських поліцейських, які напилися під час служби, звільнено

Поліцейського-керманича і його напарника, які дозволили собі вживання алкоголю під час виконання службових обов’язків, звільнено з органів Національної поліції

Керівництво Головного управління Національної поліції у Житомирській області за результатами службового розслідування факту ДТП за участю правоохоронців прийняло рішення звільнити останніх з лав поліції. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Житомирській області.

У ході службового розслідування слідчі встановили, що обидва поліцейські були залучені 1 січня до відпрацювання району. Під час медичного освідування водія службового авто зафіксовано його перебування в нетверезому стані.

Як відомо, у перший день нового року на автодорозі Майдан Копищанський – Котлярка в Ємільчинському районі під час зустрічного роз’їзду зіткнулися службовий автомобіль поліції Niva Chevrolet та автомобіль ВАЗ-2109. За кермом поліцейського автомобіля перебував 23-річний працівник одного з територіальних підрозділів ГУНП Житомирщини, за кермом ВАЗ 2109 – 24-річний місцевий житель. Він та його пасажирка отримали тілесні ушкодження

Усі обставини ДТП з’ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme