З'явилися подробиці нападу на поліцейського, що отримав сокирою по голові

У Краматорську патрульний поліцейський отримав сокирою по голові, коли кинувся розбороняти вуличну бійку

24-рирічний коп зазнав відкритої черепно-мозкової травми, а нападників затримали, передає Depo.Донбас з посиланням на "5 канал".

Наразі він у лікарні, а нападників затримали, коли вони намагалися втекти на автомобілі.  Патрульний Олександр Вєтров у дніпровській лікарні оговтується після нападу.

"Я побачив, як чотири людини ганяються за тією людиною, що кричить про допомогу, його починають збивати з ніг, жорстоко бити руками і ногами. Жорстоке було видовище. Я почав кричати: "Припиніть правопорушення". Однак я, на жаль, був у цивільному", - згадує Олександр.

Сам чоловік зазнав від зловмисників удару сокирою в голову. Його одразу доправили до шпиталю, потому перевезли в дніпровську обласну лікарню.

"Зв‘язались з начмедом АТО, нейрохірургом, який знаходиться в Бахмуті , перевезли туди, зробили додаткову діагностику і потім приймалося рішення про подальшу евакуацію", - розповідає радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа.

Стан чоловіка лікарі оцінюють як середньої тяжкості. "Стан середньої тяжкості, навіть ближче до легкого. Усе минулося. Ще трохи – і кістка би проломилася", - каже головний лікар мед закладу Сергій Риженко.

Поліцейські затримали нападників, коли ті намагалися втекти на автомобілі. Правоохоронці з'ясували, що підозрювані готувалися до злочину і кваліфікують їхні дії як замах на вбивство.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme