Вінницький суддя незаконно розпорядився арештованим мотоциклом за чверть мільйона

Апеляційний суд Вінницької області вже скасував рішення про визнання права власності на дороговартісний транспортний засіб

Вінницький суддя незаконно розпорядився…

Суддя одного із районних судів Вінницької області розпорядився віддати вінничанину мотоцикл Suzuki Cruiser вартістю 250 тис грн., який був конфіскований банком через "непогашений" кредит. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Прокуратури Вінницької області.   

Працівники прокуратури вважають, що рішення про визнання права власності суддя приймала всупереч вимог закону. Адже дороговартісний мотоцикл перебував під арештом у зв’язку з кредитною заборгованістю відповідача перед банківською установою, що перебуває на стадії ліквідації. Відтак суддею під час прийняття рішення порушено інтереси Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

"Апеляційним судом Вінницької області за апеляційною скаргою прокуратури області незаконне рішення суду скасовано. У подальшому, тим же суддєю, на підставі вищевказаного рішення про визнання права власності, знято арешт транспортного засобу", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Прокуратурою області ініціюється перегляд справи про зняття арешту з майна за нововиявленими обставинами та притягнення судді за вчинене до відповідальності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme