Торгівець з Хмельницького фальсифікованим алкоголем постане перед судом

Власника кафе за виробництво і збут "лівого" спиртного чекає штраф і конфіскація

Торгівець з Хмельницького фальсифіковани…

На Хмельниччині завершено слідство щодо власника кафе, який без ліцензії виготовляв та збував алкогольні напої, повідомляє Depo.Хмельницький.

 "За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області та в результаті належно проведених слідчих дій працівники слідчого управління ГГУ ДФС у Хмельницькій області завершили розслідування стосовно власника кафе, який без ліцензії незаконно виготовляв та реалізовував алкогольні напої," - каже начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.

Встановили, що підприємець для виготовлення фальсифікату у підвалі кафе власноруч змонтував спеціальне обладнання. Зокрема, він встановив варочний та фільтрувальний котли, бродильні чани та шляхом змішування води і солоду, їх варіння, фільтрації, додавання хмелю та дріжджів, бродіння, виготовляв пиво.

В подальшому незаконно виготовлені алкогольні напої розливав в пляшки та наклеював етикетки. Вказані напої підприємець збував жителям області, в тому числі відвідувачам закладу громадського харчування.

Нагадаємо, під час проведених санкціонованих обшуків слідчі вилучили більше тисячі літрів фальсифікованих алкогольних напоїв.

В межах кримінального провадження на обладнання суд наклав арешт.

Наразі, обвинувальний акт за чч. 1, 2 ст.204 КК України - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів працівниками галузевого відділу прокуратури області затверджено та скеровано до Хмельницького міськрайонного суду для розгляду по суті.

Тепер підприємця чекає покарання у виді штрафу розміром до 170 тисяч гривень із застосуванням спеціальної конфіскації обладнання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme