Одесит влаштував стрілянину в Миколаєві

Чоловік направляв пістолет на патрульних, а потім погрожував себе вбити

Одесит влаштував стрілянину в Миколаєві…

Вчора, 2 січня, близько 19 години, патрульним повідомили, що на вулиці Пограничній невідомий стріляє по людям. "Стрілком" виявився одесит. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

В під'їзді будинку інспектори побачили чоловіка, який направив предмет, схожий на пістолет в бік правоохоронців. Вони попередили його про наслідки його дій та в черговий раз запропонували кинути зброю і здатися. Коли охоронці порядку спробували наблизитись до чоловіка, він направив предмет, схожий на пістолет собі в шию і сказав, що вб'є себе.

Одесит влаштував стрілянину в Миколаєві

Через якийсь час на місце події прибули двоє чоловіків та повідомимли, що невідомий - їхній колишній однокласник, і він подзвонив їм та попросив про допомогу. Чоловік дозволив щоб його знайомі увійшли всередину домоволодіння та відійшов від дверей.

Одесит влаштував стрілянину в Миколаєві

В цей момент всередину забігли патрульні та затримавли підозрюваного, надягнувши на нього кайданки. Чоловіком виявився 41-річний житель міста Одеси. На місце події інспектори викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції та передали їм підозрюваного.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme