Новорічні алкогольні підсумки: П'ятеро "зустрічальників" у лікарнях

З діагнозом "отруєння сурогатом алкоголю" до лікарень Сумщини були доставлені п’ятеро жителів області, серед яких одна 17-річна дівчина

Новорічні алкогольні підсумки: П'ятеро "…

На охорону публічного порядку в новорічну ніч заступили близько двохсот семидесяти працівників поліції та близько 90 працівників громадських формувань, повідомляє Depo.Суми з посиланням на сектор комуникацій обласної поліції.

Так, за добу нового, 2017 року, правоохоронці Сумщини зафіксували 5 крадіжок, 2 грабежі, 1 шахрайство та 3 злочини у сфері незаконного обороту наркотиків. Аби новорічні свята пройшли спокійно, на охорону публічного порядку та суспільного спокою заступили близько 270 працівників поліції та 90 працівників громадських формувань.

Посилені наряди та автопатрулі чергували в місцях найбільшого скупчення людей – біля новорічних ялинок, атракціонів, концертно-розважальних майданчиках.

Цього року не зафіксовано жодного факту отримання громадянами ушкоджень внаслідок використання піротехнічних заходів. Проте з діагнозом "отруєння сурогатом алкоголю" до обласних та районних лікарень Сум, Шостки, Конотопа, Липової Долини та Ямполя були доставлені п’ятеро жителів області, серед яких одна 17-річна дівчина.

Протягом доби працівники поліції зареєстрували два грабежі в Шостці та Тростянецькому районі, жертвами яких стали 24-річна молода жінка, в якої зловмисник забрав 500 гривень та 44-річний чоловік у якого на вулиці троє невідомих відібрали сумку, в якій знаходились дві тисячі гривень.

Крім того, правоохоронці зафіксували чотири квартирні крадіжки, жертвами яких стали двоє сумчан, глухівчанин та житель Білопільського району, в яких шляхом пошкодження вікна та шляхом підбору ключа зловмисники викрали будівельні інструменти, телефони, ноутбуки, планшети, золоті вироби та значну суму грошей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme