На Тернопільщині затримали пенсіонера-серійного крадія

Правоохоронці Борщівщини піймали серійного крадія металу

На Тернопільщині затримали пенсіонера-се…

Житель села Озеряни впродовж кількох місяців викрадав з території приватного господарства усе, що міг реалізувати і заробити на цьому гроші, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини.

"У ході слідчо-оперативних заходів стало відомо, що злодій привласнив чотири рулони металевої огороджувальної сітки, кілька металевих катків до трактора та 140 кілограмів пшениці", - йдеться у повідомленні.

За словами старшого слідчого Борщівського відділення поліції, Івана Озимка, злодій мешкав неподалік фермерського господарства. Під час сезонних робіт підпрацьовував там і знав, що і де лежить.

Про крадіжку речей власник господарства запідозрив лише тоді, коли помітив, що до сусіда під'їхав бус і на нього вантажать катки, схожі на його власні. Про свої підозри повідомив правоохоронцям.

Сусід-крадій раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.  

Тепер п'ятдесятидев'ятирічному борщівчанину доведеться відповідати за злочин. За крадіжки йому загрожує покарання на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme