На Миколаївщині у пожежах загинули двоє чоловіків

За попередньою версією, причиною займання стало порушення правил безпеки з пічним опаленням та необережне поводження з вогнем

На Миколаївщині у пожежах загинули двоє…

За перші дні нового року на території Миколаївської області зареєстровано дві пожежі із гибеллю людей. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДСНС області.

Так, 1 січня о 22:02 Службу порятунку "101" сповістили, що в житловому будинку по вул. Чайкіної у Першотравенську сталася пожежа. Зі слів сусідів стало відомо, що в помешканні проживає пенсіонер, який ймовірно вдома. Рятувальник під час розвідки виявили тіло господаря. 

О 22:12 пожежу локалізували та о 22:37 ліквідовали на площі 20 кв.м. Ймовірною причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вчора, 2 січня, на пункт зв'язку 11 Державної пожежно-рятувальної частини повідомили про пожежу по вул. Соборна с. Воронівка Веселинівського району. Як стало відомо, пожежа виникла задовго до її виявлення. Вогонь знищив будинок, дах обвалився, спостерігалося тління. Рятувальники підручними засобами ліквідували пожежу та під час розбору конструкцій виявили тіло загиблого господаря 1955 року народження. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme