На Хмельниччині поліція розшукала водія, що насмерть збив велосипедиста та втік

Винуватець ДТП не викликав "швидку" та втік з місця події

На Хмельниччині поліція розшукала водія,…

Вчора, близько 07.20 тіло виявив власник будинку, біля якого сталася аварія, після чого одразу зателефонував до поліції, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Хмельниччини.

"На місці правоохоронці знайшли автомобільне скло та впродовж години встановили особу винуватця ДТП. Ним виявився 38-річний місцевий таксист. Його автомобіль "Volkswagen Passat" з характерними пошкодженнями вилучили та помістили на штрафмайданчик", - йдеться у повідомленні.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до вісьми років.

Нагадаєм, пригода сталася вчора, 2 січня, близько 7.00 години в місті Полонне по вулиці Лесі Українки. 44-річний місцевий житель на велосипеді їхав у смт Понінка на роботу. Водій автомобіля, який рухався в попутному напрямку, не врахував дорожньої обстановки та збив велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці події. Водій втік з місця події.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme