До кінця голосування за "Автомобіль року в Україні 2017" залишилося три дні

П'ятого січня закінчується голосування в конкурсі «Автомобіль року в Україні 2017». Встигни проголосувати і виграй автомобіль!

Престижний конкурс «Автомобіль року в Україні» проводиться вже 16 років. У ньому беруть участь усі автомобільні бренди, представлені на вітчизняному ринку. Учасники нинішньої акції – нові автомобілі, що дебютували в період з 20 листопада 2015 року до 20 листопада 2016 року. Всі, хто хоче проголосувати і обрати «Автомобіль року в Україні 2017», можуть зробити це до 5 січня на сайті autoroku.ua або через додаток Вконтакті у групі «Автомобіль року 2017» - vk.com/autoroku.

Учасники голосування, які повністю заповнили анкету, зможуть виграти безліч призів, зокрема автомобіль Renault Sandero Stepway від компанії «Рено Україна». Інші заохочення також цінні та бажані для автовласників. Серед інші заохочення 50 літрів моторного мастила Total (а саме – три виграші по 10 літрів і п'ять виграшів по 4 літри) від компанії «ТОТАЛ Україна», комплект шин Nokian Tyres від шинного партнера, два сертифікати номіналом по 15 000 грн на встановлення ГБО 4-го покоління Zenit від ТОВ «Сервіс Газ Україна», 20 комплектів автоламп OSRAM Nightbreaker Laser Н4 або H7 від компанії «Представництво «ОСРАМ ГМБХ».

До кінця голосування за "Автомобіль року в Україні 2017" залишилося три дні - фото 1

Нагадаємо, що у конкурсі «Автомобіль року в Україні» традиційно голосують два журі – громадське та експертне. Якщо у народних експертів ще є час до 5 січня, то журналісти вже частково визначилися зі своїм вибором 20 грудня на засіданні Клубу автомобільних журналістів України (КАЖУ). На першому етапі голосування вони обрали найкращі машини в класах, а також – по сім автомобілів, які вийдуть у фінал у двох головних номінаціях: «Легковий автомобіль 2017 року» та «Кросовер/SUV 2017 року».

У січні відбудеться другий етап журналістського голосування. Для цього на київському автодромі «Чайка» відбудуться порівняльні тести автомобілів-учасників. Для машин підготують два полігони – асфальтове кільце «Чайки» і позашляхову трасу, де відбудеться кілька практичних випробувань на відповідність заявленим характеристикам (робота повного приводу, кліренс тощо). Після тест-драйвів журналісти заповнять свої анкети і визначать автомобілі-переможці в головних номінаціях. Потім результати голосування громадського та експертного журі буде підсумовано й оголошено на офіційній церемонії оголошення результатів, яка відбудеться на початку лютого 2017 року в Києві.

Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» за участю ВГО «Клуб автомобільних журналістів України» і підтримки Транспортної академії України, Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів, Асоціації «УкрАвтопром» та Федерації роботодавців автомобільної галузі України. Страховий партнер акції – СК «АХА Страхування», фінансовий партнер – «Креді Агріколь Банк».

Проголосувати за найкращі автомобілі 2017 року можна тут.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme