Вінницькі волонтери передали бійцям 200 кілограмів вареників та три відра куті

Різдвяні смаколики повезли для бійців, які нині в окопах та блокпостах на Світлодарській дузі

Вінницькі волонтери передали бійцям 200…

Сьогодні, 3 січня, вінничани відправили у зону бойових дій гуманітарну допомогу бійцям, які зустрічатимуть Різдво на передовій, повідомляє кореспондент Depo.Вінниця.

У святкову посилку вінницькі волонтери зібрали 200 кілограм вареників, які протягом двох днів ліпили представники релігійної громади Київського патріархату з Немирова. Також для різдвяного столу для військових приготували три відра куті, сухофрукти для узвару, домашні мясні делікатеси, копчену ковбасу та м'ясо від жителів м.Бар. Крім того з Вінниці на Схід поїхали салати, солодощі, фрукти, овочі, консервація, цигарки. Закупили волонтери і теплі речі та медикаменти.

"Кутя вже зварена, так пшениця перемішана з маком, і окремо - горішки, родзинки та халва. Це ще не все, що веземо - у Києві будемо довантажуватися сухими борщами та кашами. Спочатку завітаємо із подарунками до бійців у Майорську, далі все веземо на Світлодарську дугу. Веземо українські гостинці на передову в батальйон "Київська Русь", де поряд з українськими військовими захищають цілісність нашої держави грузини", - зазначив волонтер із міста Бар Володимир Маліцький.

У новому році це перша відправка вінницьких волонтерів допомоги для захисників в зону АТО. Для різдвяного столу передали майже півтори тонни наїдків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme