Як реанімувати організм після свят

Експерти розповіли, як можна привести свій організм в порядок, не виходячи за таблетками

Як реанімувати організм після свят…

Після бурхливого застілля часом не хочеться жити. Мучить нудота, моторошно болить голова, та ріже очі. Експерти розповіли, як можна привести свій організм в порядок, не виходячи за таблетками, пише Depo.Закарпаття.

В першу чергу необхідно вживати багато рідини. Причому перевагу потрібно віддавати мінеральній воді. Вона виводить токсини та продукти розпаду алкоголю з організму. Медики радять вживати лікувальну воду "Поляну" або "Лужанську", попередньо випустивши гази.

Свіжовичавлений сік допоможе наповнити організм вітамінами. Але не варто зловживати цим напоєм. При роздратованому шлунку може з'явитися зворотна реакція. Тому сік потрібно розбавляти водою. Перевагу краще віддати овочевим, тому що в них містяться мінерали та вітаміни.

Стародавнім засобом від похмілля є огірковий або капустяний розсіл. Мінерали та солі відновлюють витрачені на застілля речовини.

Зелений чай в прикуску з медом позбавить організм від токсинів. Нормальною реакцією буде піт, завдяки якому токсини вийдуть через шкіру. Трав'яні чаї допомагають впоратися з нудотою. Ефірні масла, що містяться в настої, заспокоюють шлунок.

Також допоможуть кисломолочні продукти: кефір, йогурт, айран і тан. Бульйон і холодець знімуть головний біль та заспокоять шлунок.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme