Вже на Різдво синоптики обіцяють похолодання

Морози прийдуть спочатку на Захід України

Вже на Різдво синоптики обіцяють похолод…

6-7 січня стовпчики термометрів опустяться до -20 спочатку в західній частині України, а 8 та 9 січня морози поширяться і на північну частину країни, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Нескучные новости".

В перший тиждень 2017 року на всій території України очікується несуттєве коливання температурного режиму, але вже 6 січня передбачається проходження в країні арктичної повітряної маси.

За словами синоптика Наталії Діденко, морозну погоду треба очікувати на різдвяні свята. Причому морози будуть від помірних до досить сильних: зниження температури може коливатися в межах 12 - 18 градусів морозу.

Наталія Діденко наголосила, що стовпчики термометрів опустяться до -20 спочатку в західній частині України, а 8 та 9 січня морози поширяться і на північну частину країни.

До того ж, в переддень Різдва в північних, західних і південних регіонах очікуються невеликі опади у вигляді снігу. Аналогічна ситуація очікується і в столиці.

Діденко й констатувала тенденцію: якщо на Різдво за новим стилем в Україні погода тепла, то за старим стилем буде холодно, і навпаки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme