Сумського аграрія "взяли" з кількома кілограмами наркосировини

У чоловіка виявили макову соломку та головки маку

Працівники оперативно-пошукового відділу у Сумській області департаменту протидії наркозлочинності національної поліції України виявили 44-річного сумчанина, вдома у якого вилучили майже п’ять кілограмів наркотиків, повідомляє Depo.Суми з посиланням на обласну поліцію.

В межах відкритого кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотиків в особливо великих розмірах працівники поліції виявили 44-річного жителя Сум, в якого під час проведення огляду домоволодіння, в літній кухні, правоохоронці виявили та вилучили два поліетиленових пакети з сухою подрібненою речовиною коричневого кольору, зовні схожу на наркотичний засіб макова солома та три мішки з висушеними головками маку снотворного загальною вагою близько п’ять кілограмів. За цінам "чорного ринку" вартість вилучених наркотиків складає близько 180 тисяч гривень.

Власник такого "наркотичного скарбу" пояснив поліцейським, що рослини маку він власноруч висадив та виростив у літній період на своїй присадибній ділянці, а зберігав їх виключно для власного споживання.

Вилучені речовини працівники оперативно-пошукового відділу у Сумській області департаменту протидії наркозлочинності національної поліції України направили на експертизу, за результатами якої сумчанину буде пред’явлена підозра за ч.3 ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів" Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme