На Миколаївщині новорічні "гульки" закінчилися переломами та пораненнями

Після відпочинку в кафе у Південноукраїнську по медичну допомогу звернулися чотири особи з різними травмами

На Миколаївщині новорічні "гульки" закін…

Вчора, 1 січня, до Південноукраїнського відділення поліції надійшли повідомлення про травмування чотирьох громадян. Про це Depo.Миколаїв повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Близько четвертої ранку до поліції надійшла заява про госпіталізацію 44-річного миколаївця з діагнозом перелом ноги. У лікарні правоохоронці з'ясували, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час бійки, яка сталася на літньому майданчику кафе, розташованому по вул. Парковій. Також за допомогою медиків із пошкодженням ока звернулася і його 31-річна дружина.

Поліція встановила, що потерпілі відпочивали у розважальному закладі, коли між ними та компанією молодих людей, які сиділи за сусіднім столиком, розпочався конфлікт. Словесна сварка перейшла у бійку і, зі слів дружини потерпілого, на її чоловіка напали незнайомі особи. Жінка, намагаючись захистити свого чоловіка, також отримала тілесні ушкодження, а коли зрозуміла, що в нього перелом ноги, викликала "швидку", а учасники бійки швидко зникли з місця події.

Опитавши присутніх на літньому майданчику, правоохоронці не знайшли учасників бійки – присутні на той час у розважальному закладі запевнили поліцейських, що не бачили жодних порушень громадського порядку. Близько восьмої ранку до поліції надійшло ще одне повідомлення з лікарні про спричинення тілесних ушкоджень громадянам.

Як з'ясувалося, за медичною допомогою звернулися два мешканця Доманівського району, 21-річний та 19-річний брати. Лікарі діагностували у одного вогнепальне непроникаюче поранення ноги, у другого – вогнепальне непроникаюче поранення руки. Зі слів потерпілих, вони отримали тілесні ушкодження, перебуваючи на тому ж літньому майданчику. Аналогічно з вищевказаною ситуацією невідомі спочатку розпочали з ними сварку, а потім почали їх бити. Під час конфлікту заявники отримали вогнепальні поранення, і коли нападники це побачили, миттєво залишили місце події.

Травмовані, пояснивши причину конфлікту, згодом написали заяву про відсутність претензій до осіб, що спричинили їм тілесні ушкодження. На місці події правоохоронці знайшли гільзи, попередньо, з травматичної зброї. Вилучене направлено на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, та за ознакам и ч.1 ст.125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження". За нею "світить" штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Поліція звертається до громадян, які можуть допомогти у встановленні додаткових обставин події та осіб, причетних до спричинення тілесних ушкоджень, повідомити до Південноукраїнського відділення поліції за адресою: м. Південноукраїнськ, вул. Спортивна, 3, або за телефонами (05136)2-54-00, 102.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називатиме Южноукраїнськ Південноукраїнськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme