Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали

Незважаючи на заборону, було багато охочих відзначити прихід року салютами

Як житомиряни в центрі міста Новий рік з…

Кілька тисяч житомирян в новорічну ніч прийшли на майдан Корольова, щоб відсвяткувати початок 2017 року. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Житомир.info.

Після відеовітання з Новим роком від керівництва міста розпочалася концентна програма. Житомиряни, незважаючи на заборону і значну кількість поліцейських,  запускали феєрверки. Охочих відзначити салютами прихід нового року було значно більше, ніж рік чи два роки тому.

Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 1Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 2Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 3Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 4Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 5Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 6Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 7Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 8Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 9Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 10Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 11Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 12Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 13Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 14Як житомиряни в центрі міста Новий рік зустрічали  - фото 15

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme