Пашинський розповів деталі вчорашнього інциденту зі стріляниною

Нардеп детально розказав про вчорашню стрілянину під Києвом і показав розбиту голову

Про це повідомляє Depo.ua.

Народний депутат Сергій Пашинський у себе в Facebook розповів деталі вчорашнього інциденту у Васильківському районі, де йому розбили голову, а він прострелив нападнику ногу.

"1. Так, я був без охорони. Незаплановано з дружиною вирішили поїхати в кінотеатр "Батерфляй Кантрі". Оскільки це була субота, перед Новим Роком, я відпустив водія та охорону. Дружина була сама за кермом. 

2. Після закінчення сеансу, приблизно о 17:15 ми в’їхали з траси Київ – Одеса в поворот на своє село Хлепча.

3. Їхали з ближнім світлом. Дружина змушена була різко загальмувати перед великим автомобілем, без ввімкнених габаритів, на темній ділянці дороги. Було вже зовсім темно і наша реакція зрозуміла. 

4. Зброя, яку я з собою мав - дозволена і зареєстрована, з правом носіння та застосування у випадках, передбачених законом. 

5. Я застосував цю зброю лише після удару скляною пляшкою по голові, чому є підтвердження від незалежних свідків. Покази свідків та догляд місця подій підтверджують, що я зробив попереджувальний постріл вгору, а другий, вже після удару мене пляшкою, здійснив у ногу нападнику. Пістолет зараз вилучено на відповідну експертизу. 

6. Мене належним чином оглянули лікарі, надали першу медичну допомогу. Я наполіг на проведенні тесту на алкоголь, який встановив, що я не вживав алкогольні напої.

7. Ця справа однозначно буде в суді. Закликаю всіх "аналітиків" та "юристів" не робити поспішних висновків, та не давати оцінок до суду та результатів розслідування.

8.Так, я завжди займав активну життєву позицію. У всіх ситуаціях. Я вважав і вважаю, що будь-яке зло потрібно зупиняти, поки воно не завдало шкоди іншим.

10. Особисто надав першу медичну допомогу пораненому нападнику, стягнувши його поранену ногу своїм ременем. Весь вечір вчора я та моя сім’я допомагали йому отримати належну медичну допомогу".

Крім того, нардеп заявив, що буде серйозно вивчати проблему надання дозволів на короткоствол. "Я проти повальної роздачі вогнепальної зброї, але враховуючи погіршення криміногенної ситуації, видача зброї більш широкому колу осіб має сенс. Людина повинна мати можливість захистити свою родину. Будемо над цим працювати", - додав Пашинський.

Також депутат показав фото розбитої голови.

Пашинський розповів деталі вчорашнього інциденту зі стріляниною - фото 1

Нагадаємо, що сьогодні Сергій Пашинський розповів про вчорашній інцидент, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme