Опонент Пашинського заявив, що пострілу в повітря не було, а він сам захищався

Чоловік, підозрюваний у нападі на нардепа Сергія Пашинського, під час якого той застосував вогнепальну зброю, виклав свою версію події, що сталася передноворічного вечора

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Радіо Свобода".

Як розповів чоловік на ім’я В’ячеслав "Телевізійній службі новин" телеканалу "1+1", того вечора він дійсно був напідпитку і йшов додому пішки, коли незнайомий йому водій авта, що заглухло, попросив допомогти відштовхати авто на узбіччя. В’ячеслав стверджує, що коли, поки вони штовхали заглухле авто, машина Пашинського зупинилася поруч, той вийшов із пістолетом і наставив його впритул із вигуком "Усім стояти!" "Ну, в мене в руці пляшка була, я його відразу й навернув", – розповів В’ячеслав із лікарняного ліжка, де він перебуває після операції, яку йому зробили через поранення.

Він також стверджує, що попереджувального пострілу, про який заявляв народний депутат, не було. За словами чоловіка, якби він не вдарив Пашинського, куля була б у нього не у стегні, а у грудях.

Нагадаємо, що сьогодні Сергій Пашинський розповів про вчорашній інцидент, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme