Найгарячішою точкою новорічної ночі в зоні АТО було Водяне

В ніч на Новий Рік ніхто з українських воїнів не загинув, один був поранений під час обстрілу

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Український кризовий медіа-центр.

"На Маріупольському напрямку головною «гарячою точкою» було Водяне – там між 12 та 14 годинами відбулися спочатку артилерійський, а потім потужний мінометний обстріл", – повідомив полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Основні бойові дії тривають на ділянці фронту Павлопіль – Широкине, проте вчора бойовики порушували режим тиші і в інших місцях – у Мар’їнському та Волноваському районах. Усього за минулу добу на Маріупольському напрямку бойовики здійснили 30 обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Найгарячішою точкою новорічної ночі в зоні АТО було Водяне - фото 1

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військових немає, 1 – зазнав поранення у Зайцевому внаслідок обстрілу.

На Луганському напрямку вчора відбулося 3 короткотривалі обстріли з боку бойовиків: 2 – у Станиці Луганській та 1 – у Новозванівці. Важке озброєння при цьому не застосовували.

На Донецькому напрямку серія обстрілів з легкого озброєння з боку бойовиків вчора відбулася по всіх ключових точках оборони – Луганському, Зайцевому, Авдіївці, позиції "Шахта Бутовка". "Вже перед самим Новим Роком окупанти почали мінометний обстріл на Світлодарській дузі, який завершився вже після опівночі", – зазначив полковник Мотузяник. Усього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 11 обстрілів з боку бойовиків.

Речник МОУ з питань АТО додав, що вчора у районі проведення АТО зафіксували 2 польоти безпілотників бойовиків.

Нагадаємо, що за минулу добу російсько-терористичні війська обстрілювали позиції ЗСУ більше 40 разів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme