Євробачення, iPhone 7 та "лабутени": Що цікавило полтавців протягом 2016 року

Які люди, події та явища викликали особливо жвавий інтерес у полтавців у минулому році

Євробачення, iPhone 7 та "лабутени": Що…

Як показує аналітика пошукових запитів, інтереси полтавців не обмежувалися регіональними новинами. Наші читачі перебували в гущі головних спортивних подій світу, пильно стежили за ЛГБТ-квестом у Львові, підспівували Шнуру і мріяли про iPhone 7, пише Depo.Полтава.

Найбільшого розголосу та зацікавлення у полтавців викликала, як не дивно, цьогорічна перемога України на "Євробаченні" та Джамала, що її виборола. Не меншої уваги полтавців привернула новина про звільнення з полону Надії Савченко та вбивство журналіста Павла Шеремета.

Новина про підвищення тарифів на комунальні послуги також не оминула стороною, і обурені містяни одразу звернулися до Яндексу за інформацією.

Євробачення, iPhone 7 та "лабутени": Що цікавило полтавців протягом 2016 року - фото 1

Всім відомий традиційний Сорочинський ярмарок з року в рік залишається в топі найпопулярніших запитів. Найбільше полтавців хвилюють деталі організації та хедлайнери вечірніх святкових концертів.

Іншим заходом, що став причиною зацікавлення полтавців є ЛГБТ-квест у Львові. Скандальний пішохідний квест, що повинен був стати першою подією дводенного Фестивалю рівності заборонила місцева влада, а за його небезпечними наслідками у центрі Львова полтавці слідкували у мережі Інтернет.

Євробачення, iPhone 7 та "лабутени": Що цікавило полтавців протягом 2016 року - фото 2

Увагу полтавців привернула також інформація про перейменування міста Комсомольськ. У зв'язку з декомунізацією його назву було змінено на Горішні Плавні, що викликало неабиякий резонанс у суспільстві.

Серед новин спортивного світу, що сколихнули Полтаву стала Паралімпіада-2016 у Ріо-де-Жанейро, де Україна завоювала третє місце та 117 рекордних медалей.

Євробачення, iPhone 7 та "лабутени": Що цікавило полтавців протягом 2016 року - фото 3

Полтавські модниці та меломани активно продовжують запитувати в "Яндекса" про "лабутени". Проте, якщо перших цікавлять новинки французького дизайнера взуття Крістіана Лубутена, то меломани слідкують за інтерпретаціями відомого хіта гурту Ленінград "На лабутенах".

Що стосується світу технологій, то японська компанія Nantendo буквально влаштувала світову революцію. Гра для смартфорів Pokemon GO, яку вони створили, полягає у пошуку вигаданих персонажів, які ховаються у віртуальній реальності. Як результат - одержимі полтавці, що цілодобово полюють на покемонів: вдома, на побаченнях та навіть на роботі.

Окремого ж розголосу викликав вихід нової серії смартфонів, розроблених корпорацією Apple – iPhone 7.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme