Димінський: Дякую фанатам, які змінили футбольний фронт на військовий

Почесний президент "Карпат" Петро Димінський привітав вболівальників з новорічними святами

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт клубу.

"Завершується 2016-й рік, який приніс футбольному клубу "Карпати" чергові випробування як на футбольному полі, так і за його межами. І, як завжди, у великому спорті, палітра емоцій була вкрай широка – від прикрих невдач до яскравих спогадів та нових футбольних відкриттів. 

Та якими б не були результати цього року, ці 366 днів ми як завжди були однією міцною карпатівською сім’єю. І саме наша злагода, спільні ідеї, принципи та бачення розвитку нашого клубу як передусім соціально-патріотичного проекту дарує усім нам можливість з впевненістю та оптимізмом дивитись у майбутнє. 

Окрема подяка нашим численним вболівальникам, які змінили футбольний фронт підтримки нашої команди на фронт військовий, захищаючи нашу державу. Висловлюю вам глибоку повагу і бажаю усім нам головної перемоги – перемоги над агресором. 

У 2017-му році щиро бажаю усім міцного здоров’я, усмішок рідних та близьких, успіхів у всіх благих починаннях. Нехай удачі "Карпат" приносять вам ще більше радості та яскравих, незабутніх вражень. Зустрінемось на трибунах нашого стадіону вже у новому році, і віримо, що ваша підтримка буде традиційно гарячою!", - привітав вболівальників Димінський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme