Біля Ужгорода сфотографували вовка

В урочищі "Дубки" у с. Оноківці побачили вовка

Біля Ужгорода сфотографували вовка…

Про зустріч з хижаком напередодні Нового року, у лісі в урочищі "Дубки" (с. Оноківці) розповів відомий блогер Олександр Богданов, пише Depo.Закарпаття.

"Коли бачиш в лісі подібну тварину, перша думка - собака! Ось тільки інстинкт самозбереження підказує, що це не так. Попереду по стежці йшли двоє рибалок/мисливців, які моментально визначили, що перед нами на схилі саме вовк", - написав Богданов.

БІля Ужгорода сфотографували вовка - фото 1

Про те, що ця тварина вовк, вказували чорний ніс, форма кінчиків вух, грудина, положення хвоста.

"Коли побачив слід, впевненість в тому, що перед нами вовк, зросла відразу до 85-90%... Слід тягнувся рівною лінією, передні пальці на лапі не напирали на задні і т.д. Тварина лежала на снігу за 20 метрів від нас, на схилі гори. Ймовірно, була поранена мисливцями. Через якийсь час нам розповіли, що за годину до нашого приходу на тому схилі бачили двох вовків. Один лежав на снігу нерухомо, а другий його охороняв. Принаймні, поруч тусувався. Постояли, подивилися, поганяли адреналін, пофотографувати і пішли до машини. Допомогти дикому звірові в подібній ситуації не було можливим. Ось така от передноворічна історія", - розповів Богданов.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme